Kategórie
 
 
 
 
 

PREČO MEDIK8 VEDCI TRVAJÚ NA VÝROBE PRODUKTOV V MALÝCH SÉRIÁCH

Medik8 vyrába výrobky v malých sériách s cieľom zaručiť ich stabilitu, čerstvosť a účinnosť. Na obrázku môžete vidieť výrobného technika Medik8 pri práci.

Tento prístup zabezpečuje, že sú výrobky funkčné a účinné aj vo chvíli, keď sa dostanú k zákazníkovi. Bohužiaľ, veľké množstvo najviac aktívnych molekúl väčšinovo používaných v kozmeceutických produktoch a bežných produktoch starostlivosti o pleť, je veľmi nestabilná. Pokiaľ však nie je zloženie dôkladne stabilizované, aktivita produktu v priebehu času prirodzene klesá.

Dodanie čerstvých produktov na trh je len jednou z mnohých aktivít, ktoré robíme, aby sme zabezpečili čo najvyššiu účinnosť Medik8 produktov vo chvíli, keď sa dostanú k zákazníkovi.

Medik8 produkty určené pre starostlivosť o pokožku a jej profesionálne ošetrenie pripravuje a vytvára tým biochemikov a farmakológov v špeciálne vybudovanom výskumnom zariadení v Londýne vo Veľkej Británií. Toto zariadenie je prevádzkované v rámci ISO certifikácie.

Medik8 séra sú vyrábané ručne v malých množstvách tak, aby bola zaručená čerstvosť ingrediencií a aktívnych zložiek.

Medik8 produkty určené pre starostlivosť o pokožku a profesionálne ošetrenie sú špeciálne zamerané na: stárnutie pokožky, akné, začervenanie, pigmentáciu a suchú pleť.

Rada produktov s 100% profesionálnym účinkom bola uvedená na trh v roku 2008. Predstavujeme nový koncept starostlivosti o pokožku zameraný na ozajstný výsledok. Názov značky Medik8 vznikol z prvého veľmi populárneho medicínskeho produktu - krému proti začervenaniu pokožky, ktorý obsahoval 8 % vitamín K.

Elliot Isaacs, farmakológ a zakladateľ spoločnosti Medik8, chcel vniesť vedu a výskum zo sféry liečiv do funkčnej kozmetiky. Podľa jeho vízie je aplikácia stabilných, neiritujúcich aktívnych ingrediencií do pokožky samozrejmosťou, nie výnimkou; nový prístup využívania zelených technológií nahrádza zastaralé myšlienky a kozmetika určená pre starostlivosť o pokožku prinesie vždy očakávané výsledky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia